Vad hände under vintern? Del 2

Bytet till motor #2 var ett faktum. Under bytets gång konstaterades att turbon jag kört med under 4 bansäsonger, och även en del på isen, sjöng på sista versen. Den behövde bytas ut. Sagt och gjort, en fräschare stressfläkt hittade ned under huven.

Jag hade också fått önskemål från min bättre hälft att montera bur i bilen, så jag ordnade ett burkit. Tanken var att vara ledig och bara fixa med bilen under påskveckan, men jag råkade istället ut för influensa och fick ingenting gjort.

pa_lyften_2016

Förutom bilen har jag även försökt hålla föraren i bättre form, och har med undantag för några veckor i vintras hållit igång med löpning, enklare fyspass och även lite längdskidåkning. Det blev bara ett tillfälle som bjöd upp till isåkning under senvintern, och då passade jag på att få lite förarträning på skoj med 600cc Crosskart och en Bubbla med turbomotor från en Subaru.

ismaskiner

Ungefär där är vi nu. Jag håller just nu på att fixa några läckande packboxar i transfern samt en läckande oljeretur, sen ska bilen besiktas. Det börjar bli tight med tid, så montering av buren är just nu uppskjutet minst till efter första tävlingen på Anderstorp.