Motorsport-Måndag: Garageuppdatering

Helgen som gick spenderades till stor del i garaget, men den mesta av tiden gick åt till att serva bruksbilen med spritt nya bromsar. Jag fick dock en del gjort med Timeattack-Evon också, bland annat monterades transfern tillbaka på bilen med nya och förhoppningsvis täta packboxar.

Nya packboxar ska det också bli i bakdiffen. Den högra sidan hann jag med att byta på, men vänster återstår.

garage-20160423

Känner någon igen bilmodellen till vänster? Stilpoäng isåfall!

Än så länge så är vi bara tre anmälda i Club Challenge i år, och även om jag såklart vill komma på pallen så är det ju trist om det blir per default på grund av lågt deltagarantal, så om du är sugen på att köra är det bara att surfa in på Nordic Timeattacks hemsida och anmäla dig.

Min långsiktiga plan är att utveckla bilen vidare, bland annat med mer effekt, för att kunna kliva upp i SM-klassen Pro-Am till nästa säsong. Det börjar dock se ut som en klass med tuff konkurrens, så det kan komma att bli en utmaning.

Helgen avslutades i soffan, avnjutandes MotoGP-tävlingen från Jerez i Spanien, där Valentino Rossi vann på ett övertygande sätt. En trevlig avslutning på en helt okej helg. Nu är det snart dags för besiktning, och Anderstorp närmar sig med stormsteg.