Inför NTA #4 – Gelleråsen

Tiden rullar på och på Söndag är det dags för deltävling 4 i Nordic Timeattack 2016. Bilen är servad med byte av olja och oljefilter och uppladdningen är i full gång.

Senast jag var på Gelleråsen så sköt jag hål i min topp. Vi brukar skoja om att Gelleråsen är stället där saker går sönder, och kanske ligger det något korn av sanning i det. Förhoppningsvis håller materialet ihop denna gång.

I min klass Club Challenge finns det ingen som kan hota min förstaplats oavsett resultat på Söndag, vilket känns bra. Däremot är det nu tight i toppen av RM, den sammanslagna tabellen för samtliga Club-klasser. Jag ligger där 5 poäng efter #7 Jocce och tre poäng före min teamkollega #6 Mathias. Här börjar det bli spännande, eftersom både jag och Jocce har två vinster var. Om jag skulle lyckas ta hem en ytterligare seger på Söndag och Jocce inte lyckas vinna sin klass så tar jag över förstaplatsen i RM-tabellen. Det är således en vinst jag fokuserar på i helgen i första hand. Mitt sekundära mål är att förbättra min personbästa tid för banan som om jag inte missminner mig är 1:16,3

Kom gärna och se SM och RM finalerna live på plats, det är gratis för åskådare.