Inför NTA #2 på Kinnekulle

20160630_180706På lördag är det dags för tävling nr 2 i Nordic Timeattack-serien. Bilen har vilat snällt i garaget sedan Anderstorp, så till den grad att batteriet behövde laddas på. Det finns ett par saker som ska fixas innan Lördag, och det är att byta ut en ABS-givare som ger felkod samt att se till att min andra uppsättning hjul kommer på bilen, höger fram på mina Kumho visade sig nämligen slitbanan ha börjat separera från stommen på, och de är inte längre brukbara. Nu blir det istället Toyo för första gången.

Vädret ser ut att kunna bjuda på regn och åska hela Lördagen, så några banrekord blir det inte. Det ändrar inte mina mål för helgen, pallplats gäller, i vått eller torrt. Förra årets bästa tid var 1.01.3 om jag inte minns fel. Skulle det mot förmodan vara torrt är mitt mål en tid under minuten, något som många strävar efter på den tighta och tekniskt utmanande Kinnekulle Ring.

Ta med paraplyer, regnställ och kom och heja på oss!