2019 – it wasn’t…

2019 skulle bli året med mer hästar och roligt tävlande, men när jag börjat bygga om bilen så blev det fler och fler saker som jag kände att jag ville fixa på en gång. Bränslesystemet var det som blev den största uppgraderingen efter att turbokit, kammar och en ny ECU hittat in i bilen. Tyvärr hann jag inte få ordning på allting kring dessa uppgraderingar innan säsongen plötsligt hunnit ta slut. Mappning fick bokas om flera gånger, och trots att när jag till slut stod i Auto-Gruppens dyno med 553 hästar på skärmen så fanns fortfarande problem med bränsleflödet.

Inför den sista tävlingen på Kinnekulle så bokade jag en halvdag i dynon igen, för att vara säker på att allt skulle vara okej, men när kvällen kom och vi fortfarande hade problem med att bränsletrycket levde sitt eget liv så blev det att vända hem igen.

Hel säsong betald, utan en meter körd.

2020 är en historia för sig, med Corona/Covid-19 som fick NTA att ställa in/skjuta upp hela säsongen. Dessutom fick vi tillökning i familjen så körning hade aldrig varit akutellt ändå. Bilen vilar, och väntar på att få morra igång igen. Vi får väl se vad som händer i framtiden.